Analýza trhu práce ve vybraném regionu - Šindlerová, Zuzana (2005)
Práce se zabývá možnostmi sladění nabídky a poptávky na trhu práce vzhledem ke kvalifikačnímu nesouladu na trhu práce a zaměřuje se na rekvalifikace jako jeden z nástrojů aktivní politiky zaměstnanosti