Analýza trhu práce ve vybraném regionu - Šindlerová, Zuzana; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Práce se zabývá možnostmi sladění nabídky a poptávky na trhu práce vzhledem ke kvalifikačnímu nesouladu na trhu práce a zaměřuje se na rekvalifikace jako jeden z nástrojů aktivní politiky zaměstnanosti
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: trh práce; politika zaměstnanosti; rekvalifikace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; labor market; manpower policy; occupational retraining; master's theses