Současné možnosti využití elektronické komunikace banky s různými cílovými skupinami v rámci elektronických bankovních služeb - Šandera, Jiří; Přibil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Práce mapuje současný stav a vytváří přehled řešení elektronické komunikace banky s klienty z řad občanů, podnikatelských subjektů a zejména s institucemi veřejné správy
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: elektronické bankovnictví; elektronický obchod; elektronická veřejná správa; management [obor dipl. práce]; homebanking; diplomové práce; Internet banking; electronic commerce; electronic government; master's theses