Komunikační strategie Českého nadačního fondu pro vydru - Stejskalová, Jana; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Plán komunikační strategie organizace zaměřený na veřejnost v regionu Třeboňska
Vedoucí práce: Martin Musil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: média; public relations; nadační fondy; management [obor dipl. práce]; komunikační strategie; diplomové práce; media; public relations; endowment funds; master's theses