Možnosti využití dobrovolné práce ve vybrané instituci - Slabá, Marie (2005)
Projekt zavedení dobrovolnictví ve vybrané instituci (Ústav sociální péče) a zhodnocení procesu přípravy a reálnosti jeho uskutečnění v praxi