Možnosti využití dobrovolné práce ve vybrané instituci - Slabá, Marie; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Projekt zavedení dobrovolnictví ve vybrané instituci (Ústav sociální péče) a zhodnocení procesu přípravy a reálnosti jeho uskutečnění v praxi
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: dobrovolnictví; sociální práce; financování programů a projektů; supervize; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; voluntarism; social work; project financing; supervision; master's theses