Analýza dosažených cílů programu LEADER ČR - Novotná, Lenka (2005)
Zhodnocení veřejného výdajového programu LEADER ČR, vypsaného Ministerstvem zemědělství v roce 2004, se zaměřením na konkrétní výsledky práce místní akční skupiny Sdružení Růže