Analýza dosažených cílů programu LEADER ČR - Novotná, Lenka; Souček, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Zhodnocení veřejného výdajového programu LEADER ČR, vypsaného Ministerstvem zemědělství v roce 2004, se zaměřením na konkrétní výsledky práce místní akční skupiny Sdružení Růže
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Vedoucí práce: Milan Souček
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: regionální politika; veřejné výdaje; projektový management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; regional policy; public expenditures; project management; master's theses