Problematika efektivnosti dobrovolné práce - Musilová, Klára (2005)
Efektivnost poskytování a přijímání dobrovolné služby, náklady a výnosy. Návrh metody k vyjádření peněžního přínosu dobrovolné práce na projektech občanského sdružení INEX SDA