Problematika efektivnosti dobrovolné práce - Musilová, Klára; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Efektivnost poskytování a přijímání dobrovolné služby, náklady a výnosy. Návrh metody k vyjádření peněžního přínosu dobrovolné práce na projektech občanského sdružení INEX SDA
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: dobrovolnictví; náklady; obecně prospěšné společnosti; management [obor dipl. práce]; efektivnost; diplomové práce; voluntarism; costs; public benefit associations; master's theses