Praocvní uplatnění žen po mateřské dovolené - Horáková, Lucie (2005)
Možnosti a omezení, které mají matky po mateřské dovolené na trhu práce. Zhodnocení situace cílové skupiny a aktivity úřadu práce ve Zlínském regionu