Praocvní uplatnění žen po mateřské dovolené - Horáková, Lucie; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Možnosti a omezení, které mají matky po mateřské dovolené na trhu práce. Zhodnocení situace cílové skupiny a aktivity úřadu práce ve Zlínském regionu
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: trh práce; politika zaměstnanosti; mateřská dovolená; mateřská centra; diplomové práce; labor market; manpower policy; maternal leave; family centers; master's theses