Zavádění standardů kvality v sociálních službách ve vybrané instituci - Holíková, Jana; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Charakteristika procesu zavádění standardů kvality v sociálních službách v souvislosti s reformou sociální správy na příkladu vybrané instituce
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: sociální služby; normy jakosti; domovy pro seniory; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; social service; quality standards; homes for the aged; master's theses