Výběrová kritéria pro výběr regionálních rozvojových projektů - Drahošová, Jana (2005)
Přehled o vhodných kritériích výběru při realizaci regionálních rozvojových projektů, metodách jejich optimalizace v praxi při zaměření ne veřejné zakázky a projekty do výše 2 milionů Kč