Výběrová kritéria pro výběr regionálních rozvojových projektů - Drahošová, Jana; Souček, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Přehled o vhodných kritériích výběru při realizaci regionálních rozvojových projektů, metodách jejich optimalizace v praxi při zaměření ne veřejné zakázky a projekty do výše 2 milionů Kč
Vedoucí práce: Milan Souček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: regionální politika; projektový management; financování programů a projektů; optimalizační metody; management [obor dipl. práce]; rozvojové programy; diplomové práce; regional policy; project management; project financing; optimization methods; master's theses