Posuzování efektivnosti projektů v rámci veřejných výdajových programů v Jihočeském kraji - Černá, Veronika, (2005)
Analýza konkrétního projektu, který se zabývá oblastí lidských zdrojů ve školství a tělovýchově v rámci veřejných výdajových programů Jihočeského kraje