Posuzování efektivnosti projektů v rámci veřejných výdajových programů v Jihočeském kraji - Černá, Veronika; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Analýza konkrétního projektu, který se zabývá oblastí lidských zdrojů ve školství a tělovýchově v rámci veřejných výdajových programů Jihočeského kraje
Vedoucí práce: Jana Krbová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: veřejné projekty; financování programů a projektů; management [obor dipl. práce]; efektivnost; diplomové práce; public sector projects; project financing; master's theses