Využití elektronického podpisu v ČR v rámci komunikace veřejné a soukromé sféry - Jelínek, Josef (2005)
Objasnění pojmu elektronický podpis - principy a bezpečnost certifikačních autorit. Použití elektronického podpisu a legislativa v použití ve veřejné správě i v soukromé sféře