Využití elektronického podpisu v ČR v rámci komunikace veřejné a soukromé sféry - Jelínek, Josef; Přibil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Objasnění pojmu elektronický podpis - principy a bezpečnost certifikačních autorit. Použití elektronického podpisu a legislativa v použití ve veřejné správě i v soukromé sféře
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: elektronický podpis; elektronická veřejná správa; šifrování; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; electronic signatures; electronic government; encryption; master's theses