Sexuální obtěžování a jiné druhy diskriminace v pracovněprávních vztazích - Bedáňová, Karolína (2005)
Zhodnocení stavu a vývoje zákonných prostředků v ČR proti sexuálnímu obtěžování a diskriminaci v pracovněprávních vztazích s komparací na pravidla platná v EU