Sexuální obtěžování a jiné druhy diskriminace v pracovněprávních vztazích - Bedáňová, Karolína; Navarová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Zhodnocení stavu a vývoje zákonných prostředků v ČR proti sexuálnímu obtěžování a diskriminaci v pracovněprávních vztazích s komparací na pravidla platná v EU
Vedoucí práce: Lenka Navarová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: diskriminace; sexuální obtěžování; pracovněprávní vztahy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; discrimination; sexual harassment; labor-law relations; bachelor's theses