Analýza stavu logistiky ve vybraném podniku - Berka, Jan; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Teoretický a praktický přehled o logistických principech v podniku Fruko-Schulz, s.r.o. Návrh souboru nápravných opatření
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: logistika (management); distribuce zboží; skladové hospodářství; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business logistics; distribution of goods; warehouse management; bachelor's theses