Přeskočit na obsah
cze
English
Čeština
Váš účet
Přihlásit se...
Dostupnost
Vyhledávání v katalogu knihovny
|
Vyhledávání v e-zdrojích
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Vytvořit citaci
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Základy potravinového práva České republiky
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Helešic, František, 1954-
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
čeština
ISBN:
80-902573-0-5
Rok:
Praha :
Michálek,
1998
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
právní předpisy
hygiena potravin
kontrola potravin
kvalita potravin
legal regulations
food hygiene
food quality control
food quality
Česko
Czechia
Dostupnost
Další údaje
MARC21
×
Načítá se...