Bezdrátový vysokorychlostní internet - Čapek, Michal; Přibil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Problematika bezdrátových sítí a návrh zařízení vhodného pro provoz. Popis vstupu do odvětví ISP a analýza projektu po ekonomické stránce
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: bezdrátové sítě; internet; management [obor bakal. práce]; vysokorychlostní připojení k internetu; bakalářské práce; wireless networks; Internet; bachelor's theses