Právo a reklama - Černá, Michaela; Hejda, Jan, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Poznatky k problematice reklamy v podnikání a etických kodexech reklamy v oblasti tzv. nekalosoutěžního jednání
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: etika; nekalá soutěž; reklama a propagace; bakalářské práce; ethics; unfair competition; advertising; bachelor's theses