Etika zamestnancov verejnej správy - Činčár, Matúš; Zika, Richard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Reflexe Kodexu etiky zaměstnanců ve veřejné správě
Vedoucí práce: Richard Zika
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: etika; etika veřejné správy; veřejná správa; byrokracie; korupce; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; ethics; ethics of public administration; public administration; bureaucracy; corrupt practices; bachelor's theses