Posouzení nástrojů marketingového mixu v České spořitelně, a.s. - Dvořáková, Lenka; Nesnídalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Zhodnocení fungování marketingových nástrojů ve zvolené firmě
Vedoucí práce: Jitka Nesnídalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: marketing; marketingová komunikace; peněžnictví; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; communication in marketing; banking industry; bachelor's theses