Měření výkonnosti ve vybraném podniku - Hložek, Jan (2005)
Přehled možných způsobů posuzování výkonnosti procesů, identifikaci podstatných procesů ve vybraném podniku a výběr vhodných návrhů na měření jejich výkonnosti