Měření výkonnosti ve vybraném podniku - Hložek, Jan; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Přehled možných způsobů posuzování výkonnosti procesů, identifikaci podstatných procesů ve vybraném podniku a výběr vhodných návrhů na měření jejich výkonnosti
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: procesní management; měření výkonnosti; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; process management; performance measurement; bachelor's theses