Výkon rozhodnutí v současné praxi - Horáková, Jitka; Lubomír Michálek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Práce se zaměřuje na výkon rozhodnutí podle § 251 a následujících OSŘ
Vedoucí práce: Lubomír Michálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: exekuce; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; executions (law); bachelor's theses