Podmínky pro celoživotní vzdělávání žen - Janů, Petra (2005)
Terénní šetření u vybrané skupiny žen studujících v některém z programů distančního vzdělávání. Návrh na opatření pro vytvoření optimálních podmínek dalšího vzdělávání u sledované skupiny