Podmínky pro celoživotní vzdělávání žen - Janů, Petra; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Terénní šetření u vybrané skupiny žen studujících v některém z programů distančního vzdělávání. Návrh na opatření pro vytvoření optimálních podmínek dalšího vzdělávání u sledované skupiny
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: diskriminace žen; vzdělávání dospělých; distanční vzdělávání; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; discrimination against women; adult learning; distance education; bachelor's theses