Aplikační IP telefonie na sektoru středního podnikání - Jirák, Tomáš; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Možnosti přenosu hlasových dat sítěmi TCP/IP v kontextu se současným stavem TCP/IP
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: telefonie; internet; management [obor bakal. práce]; internetové připojení; odposlech; bakalářské práce; telephony; Internet; bachelor's theses