Nucená a dobrovolná dražba - Kolář, Václav; Michálek, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Postavení institutu dražeb v rámci právního řádu
Vedoucí práce: Lubomír Michálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: konkurz a vyrovnání; management [obor bakal. práce]; dražba; bakalářské práce; bankruptcy and composition; bachelor's theses