Die Jude in Iglau - Komendová, Radka; Polívková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Dějiny Źidů, jejich majetků vJihlavě v období 2. světové války, předpisy které museli dodržovat
Vedoucí práce: Jana Polívková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: Židé; antisemitismus; majetkové konfiskace; Jihlava (Česko); management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Jews; antisemitism; confiscations; Jihlava (Czechia); bachelor's theses