Právní odpovědnost ve sportu, její současné problémy a vývoj - Konrádová, Paula (2005)
Vymezení právní odpovědnosti ve sportu v ČR s vymezením základních pravidel ochrany před poškozením zdraví a s mezinárodní komparací se státem EU (konkrétně Španělsko) a USA, s vytyčením základních ekonomických ukazatelů