Právní odpovědnost ve sportu, její současné problémy a vývoj - Konrádová, Paula; Sítař, Vlastimil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Vymezení právní odpovědnosti ve sportu v ČR s vymezením základních pravidel ochrany před poškozením zdraví a s mezinárodní komparací se státem EU (konkrétně Španělsko) a USA, s vytyčením základních ekonomických ukazatelů
Vedoucí práce: Vlastimil Sitař
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: právní odpovědnost; pojištění osob; sportovní úrazy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; liability (law); personal insurance; sports accidents; bachelor's theses