Problematika získávání finančních zdrojů u NO v ČR - Konvička, Lukáš; Nový, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Analýza problémů získávání finančních prostředků na příkladu Centra pro komunitní práci a jejich vyhodnocení
Vedoucí práce: Jan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: fundraising; strukturální fondy; sponzorství; daňové asignace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; fund raising; structural funds; corporate sponsorship; bachelor's theses