Dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek - Tonarová, Hana; Marhounová, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Vymezení, ocenění, technické zhodnocení a odpisování majetku
Vedoucí práce: Jaroslava Marhounová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: finance podniku; účetnictví; účetní odpisy; investiční majetek; účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business finance; accounting; depreciation; capital assets; bachelor's theses