Podnikové portály: nástroje efektivní komunikace, spolupráce a sdílení dat ve firmě - Bach, Štěpán (2005)
Analýza a zhodnocení podnikového portálu jako možného nástroje efektivní komunikace, spolupráce a sdílení dat uvnitř i vně firmy. Pohled z hlediska IT manažera