Podnikové portály: nástroje efektivní komunikace, spolupráce a sdílení dat ve firmě - Bach, Štěpán; Střížová, Vlasta, 1946-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Analýza a zhodnocení podnikového portálu jako možného nástroje efektivní komunikace, spolupráce a sdílení dat uvnitř i vně firmy. Pohled z hlediska IT manažera
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; podnikové informační systémy; informatika [obor bakal. práce]; komunikace v podniku; bakalářské práce; informatics; management information systems; bachelor's theses