Zákon o elektronických komunikacích v ČR - Malinová, Lenka; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Rozbor zákona č. 127/2005 Sb. Změny, které přináší a jejich dopady. Srovnání s některými zeměmi
Vedoucí práce: Prokop Toman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; komunikační systémy; komunikace (sdělování); zákony; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; communication systems; human communication; laws; bachelor's theses