Informace, znalost a komplexita - Exnarová, Anna; Rosický, Antonín, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Vytvoření souhrnného přehledu základních pojmů z oborů umělá inteligence a informatika. Sumarizace dostupné literatury a propojení otázek z různých oborů
Vedoucí práce: Antonín Rosický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; umělá inteligence; inteligentní systémy; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; artificial intelligence; intelligent systems; bachelor's theses