Moderní způsoby autentizace uživatele IS - Ševic, Martin; Doucek, Petr, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Klasifikace a zhodnocení moderních autentizačních metod. Jednotlivé biometrické metody a metody založené na tokenech. Stav aplikací v ČR
Vedoucí práce: Petr Doucek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; identifikace osob; biometrika; identifikační karty; informatika [obor bakal. práce]; tokeny; bakalářské práce; informatics; identification of persons; biometry; identification cards; bachelor's theses