Analýza aspektů tvorby webových stránek měst a obcí - Beran, Jiří; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Tvorba prezentace měst a obcí na internetu. Legislativní úprava a srovnání s praxí. Test přístupnosti
Vedoucí práce: Prokop Toman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; internetový marketing; elektronická veřejná správa; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; Internet marketing; electronic government; bachelor's theses