Lidský faktor v bezpečnosti IS/IT a sociotechnika - Grznár, Tomáš; Doucek, Petr, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Analýza nejčastějších případů selhání lidského faktoru. Návrh řešení pro každou takovou situaci
Vedoucí práce: Petr Doucek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; informační bezpečnost; sociotechnika; informatika [obor bakal. práce]; lidský faktor; bakalářské práce; informatics; information security; sociotechnics; bachelor's theses