Význam informace a komunikačních systémů při vývoji společenských struktur - Buchta, Martin; Rosický, Antonín, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Historický přehled vývoje komunikačních médií a jeho vliv na podobu společnosti od starověku po současnost
Vedoucí práce: Antonín Rosický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; informace; komunikační systémy; informační společnost; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; information; communication systems; information society; bachelor's theses