Knowledge management a jeho podpora - Blažková, Lea; Palovská, Helena, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Řízení znalostí a jejich sdílení. Postavení knowledge managementu v pojetí informačních a komunikačních technologií
Vedoucí práce: Helena Palovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; znalostní management; informační technologie; komunikační technologie; informatika [obor bakal. práce]; IS/IT; bakalářské práce; informatics; knowledge management; information technology; communication technology; bachelor's theses