Analýza webových stránek lázeňských společností v ČR - Dvořák, Pavel; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Vstupní informace. Masová komunikace. Prostředky komunikace. Webové stránky jako komunikační nástroj. Způsob a výsledky hodnocení
Vedoucí práce: Prokop Toman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informační management; masová komunikace; internet; webdesign; informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; information management; mass communication; Internet; web design; master's theses