Kritéria pro výběr CRM systému pro SME - Neprašová, Tereza; Doucek, Petr, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Analýza současného stavu. Návrh řešení. Návrh kritérií výběru CRM systému
Vedoucí práce: Petr Doucek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informační management; řízení vztahů se zákazníky; projektování; informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; information management; customer relationship management; project planning; master's theses